Audio parazita


audio parazita

Általában negatív hatású, bár van, hogy néha pl. Azonban ebben az esetben sem nevezhető kívánatosnak, hiszen így az utánépítés sikere kérdéses.

audio parazita

A legjobb, ha tudatosan készítünk jól működő áramköröket! A parazitaeffektusok néha jelentéktelen mértékűek, máskor azonban észrevehetően befolyásolják áramkörünk minőségét, esetleg működési stabilitását.

audio parazita

Van, hogy erre már a NYÁK-tervezésnél gondolni kell, máskor megfelelő alkatrészmegválasztással vagy helyes szereléssel úszhatjuk meg a kellemetlen meglepetéseket. A cikket szűkszavú iránytűnek, valamint tapasztalatgyűjteménynek szánom. A témát elsősorban az audio világ szemszögéből erősítők, DAC-ok mutatom be, de persze a jelenségek más áramkör esetében is fontosak lehetnek.

audio parazita

Az audio egyébként egy hálás téma, mert sok amatőr és pályája elején járó villamosmérnök is műveli, hallásunk finomsága azonban lehetővé teszi, hogy a legapróbb nüanszokra is érzékenyekké váljunk.

Bogár, angolul bug, amit egy hőskori elektroncsöves számítógép egyik relékártyáján találtak.

audio parazita

Működési hibát és így programhibát okozott, azóta hívják a programhibát bugnak forrás Audio parazita cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!