Meghívó férgek, आपको अस्थायी रूप से ब्लॉक किया गया है


Esküvői meghívóval jött az orosz vírus Origo A szoftver néha esküvői meghívónak vagy hétköznapi reklámnak álcázza meghívó férgek, és elsősorban kormánytagokra, újságírókra vadászik.

milyen paraziták harapnak férgek és petefészek ciszták

A Potao nevű féregcsalád mögött a Sandworm nevű bűnszervezetet sejtik: a már sok kibertámadás mögött álló orosz csoport újságírók és ukrán tisztviselők után kémkedhetett az évek óta fel-felbukkanó szoftverrel.

A Potao általában valamilyen e-mailben vagy egyéb üzenetben érkezik. A csatolt anyagot megnyitva a felhasználó aktiválja a vírust, amely egy hosszabb lappangási idő után minden, a számítógépen található adatot átvilágít és továbbít, meghívó férgek a böngészési előzményeket, a dokumentumokat - sőt még a billentyűzet leütéseit marihuána paraziták monitorozza.

hogy a férgek hogyan befolyásolják a hatékonyságot paraziták voll módszer

Utóbbi kategória egyik legerősebb képviselője a fent látható, ban kiküldött esküvői meghívó. Már mindenütt ott van Az ilyen célzott akciók a klasszikus definíció szerint olyan folyamatos fenyegetést hordoznak, amelyek nagyon kifinomultak, még naprakész védelemmel is nehezen észlelhetőek, és a már korábban említett hosszú ideig tartó - ez akár években is mérhető - aktív támadási folyamatot jelentenek.

Az eleinte célzottan terjesztett féreg idővel elszabadult, SMS-ben, USB-s eszközökön és weboldalakon terjedt, sőt egy népszerű, nyílt forráskódú titkosító szoftver orosz változatába is bekerült, így az azt letöltő felhasználók is megfertőzték vele a számítógépüket.

fájdalommentes módszer a genitális szemölcsök eltávolítására pinworm enterobiosis

Az ESET közleménye szerint ben is sok hasonló támadásra lehet számítani. Kapcsolódó cikkek.

szalagféreg parazita jelei mi történik a férgektől az embereknél