GalériaÍrjon nekünkNyitólap       

Party Service szolgáltatásunk

A néhány fős baráti rendezvényektől kezdve a több száz fős rendezvényekig bármit megvalósítunk egyéni igényekre szabva. Szakképzett, gyakorlott és felelősségteljes csapatunk erénye a megbízhatóság és igényesség, mely alapkövetelmény minden rendezvényünk lebonyolításában.
 
 
Rendezvényszervezés           party service
 
Szem előtt tartjuk a megrendelő igényeit és kívánságait, de a munkát levesszük a válláról, hiszen a dekoráció, a catering és a rendezvény teljes lebonyolítása a mi feladatunk.
Reméljük hamarosan Önt, illetve cégét is parterünknek tekinthetjük, s lehetőségünk nyílik arra, hogy bebizonyítsuk profizmusunkat.
 
Esküvő szervezés           Catering
 

Családi rendezvények

Szinte minden család életében ritkán vannak olyan alkalmak, amelynek során a tágabban vett rokonság minél több tagjai képviselteti magát, ezért érdemes minél különlegesebbé tenni ezeket az eseményeket. Általában egy-egy nagyobb ünnep, speciális alkalom köré szoktak az ilyen programok szerveződni. Házasságkötések, évfordulók, ballagás, szülinapok és még számos egyéb példát hozhatnánk az olyan lehetőségekre, amikor minden közeli és távoli rokon egybe sereglik.

Egy ilyen esemény megszervezése számos kérdést felvet. Ha nagyobb létszámú vendégsereget várunk, érdemes lehet külön rendezvénytermet vagy kerthelyiséget lefoglalni. A családtagok szórakoztatása hívhatunk előadókat, gondoskodhatunk zenéről, világításról, hangosításról. Az étkezés részleteit is végig kell gondolni, tarthatunk állófogadás, gondoskodhatunk büféasztalokról vagy éppen választható menükből összeállított többfogásos vacsoráról is.

Ha nem tudja, hogyan fogjon neki a rendezvény megszervezésének, kérjen segítséget kollégáinktól és biztos lehet benne, hogy minden részletre kiterjedő tökéletes megoldás fog születni. Ha már konkrét elképzelései vannak az eseményt illetően, abban az esetben is segíteni tudunk a megálmodott este pontos kivitelezésében.

csaladi-rendezvenyek

 

Céges rendezvények

Egy sikeresen működő vállalkozásnak két alapvető és elengedhetetlen alappillére van: a kifogástalan szakmai tudás és az összehangolt csapatmunka. Az egyik legjobb lehetőség a jó dolgozói közösség kialakításához a céges rendezvények, partyk, csapatépítő tréningek és a sokszor szükséges üzleti konferenciák. Cégünk teljes körű szervezést és lebonyolítást kínál minden vállalkozás részére hivatalos és szórakoztató jellegű rendezvények körében.

A tervezéstől a lebonyolításig, mindent biztosítunk, amire csak szükség lehet:

- Helyszín és terembérlés

- Dekoráció

- Technikai igények: hang- és fénytechnika, konferenciatechnika, vetítéstechnika, stb.

- Catering szolgáltatás

- Hostess szolgálat, vendéglátó személyzet biztosítása, biztonsági személyzet biztosítása

- Műsor, zenekar, DJ, karaokeszervezés

- Fotó és videó szolgáltatás megszervezése

- Csapatérítő programok, játékok leszervezése

Az Ön igényeinek megfelelően magasan képzett szakembereink segítségével felejthetetlen élményt biztosítunk céges rendezvényén. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és igyekszünk minden terhet levenni a válláról, így Önnek csak az önfeledt szórakozás a dolga.

Ha felkeltettük érdeklődést keressen fel minket bizalommal és reméljük hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük Önt is!

ceges-rendezvenyek-budapest

 

Felejthetetlen év végi céges rendezvények 

Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik különféle alkalmakra szervezett céges rendezvényekre, melyek kiváló lehetőséget nyújtanak a munkatársak közötti kapcsolatépítésre, valamint akár a partnerek bizalmának elnyerésére is remek megoldás lehet egy-egy ilyen esemény.

Az év végi ünnepek közeledtével számos cég egy elegáns vacsorával, illetve műsorral köszöni meg munkavállalóinak az egész éves munkát, szakmai értékelésekkel és közös ünnepléssel zárva a decembert.

Az év végi céges rendezvények szervezése igen nagy körültekintéssel jár, hiszen eleget kell tenni a munkavállalók és partnerek elvárásainak, olyan hangulatot teremtve, mely teret ad a meghitt, bizalmasabb kommunikációnak és ünneplésnek. Egy sikeres céges rendezvény ízletes ételeket és italokat, szórakoztató műsort tartogat a résztvevők számára, mindezt változatos, az alkalomhoz illő kivitelezéssel.

Amennyiben Ön is felejthetetlen év végi céges rendezvénnyel szeretné búcsúztatni az évet munkavállalói körében, forduljon hozzánk bizalommal és tapasztalt rendezvényszervezőink segítenek megvalósítani ötleteit!

felejthetelen-ev-vegi-ceges-rendezvenyek

 

Szabadtéri rendezvények

A tavasztól késő őszig terjedő szezon a különféle szabadtéri rendezvények időszaka, melyek szervezése és lebonyolítása némileg különbözik a hagyományos beltéri megoldásoktól. A szabad ég alatt megrendezett események nem csupán a kitelepülés miatt jelentenek összetettebb feladatot, de számolni kell olyan befolyásoló tényezőkkel is, amik nagy hatással lehetnek a rendezvény kimenetelére.

Időjárás: Gondolni kell arra, hogy nem csupán egy esetleges zápor vagy nagyobb erejű szél lehet kellemetlen, de a nyári hőség ellen is védekezni kell a szabadtéren. Cégünk szükség esetén biztosít különböző méretű rendezvénysátrakat a vendégek kényelme érdekében.

Higiéniai szükségletek: Előzetes megbeszélés alapján ezt is biztosítjuk.

Szabadtéri hangosítás, programok: A szabadban történő hangosítás nagyban eltér a megszokott zárt terektől, mivel a szabadban másképp terjed a hang, más technikára is szükség van, valamint helyszíntől függően a csendtilalommal is számolni kell.

Catering: Cégünk profi felszereltséggel és jól képzett személyzettel vállalja a kitelepülést és a lebonyolítást bármilyen szabadtéri rendezvényen.

Ha Ön is szívesen ünnepelne a szabadban, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, koktél partyról vagy bármely más eseményről, cégünk sok éves tapasztalatának köszönhetően a szervezéstől a lebonyolításig leveszi a terhet az Ön válláról.

További információkért és bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeiken!

szabadteri-rendezvenyek

 

 

Látvány mindenekfelett


Napjainkban szinte mindent a látványvilág határoz meg. Legyen szó filmekről, előadásokról vagy marketingeszközökről, manapság az nyeri el az emberek tetszését, ami elég látványos. Különös módon még a koncertek esetében is jelentős szerepet tölt be a látványtechnika, pedig az ilyen típusú produkcióknak elsősorban nem a vizuális érzékelésünkre kell hatniuk.


A különféle rendezvényeknek szintén elengedhetetlen részét képezik a látványtechnikai elemek. Bármilyen célt szolgál az esemény, a szervezők szándéka, hogy felejthetetlen élményt biztosítsanak a vendégek részére, melynek meghatározó eleme a fény- és hangtechnika, valamint a látványtechnika is.


Ezekre tehát kétségtelenül szükség van, alkalomszerűen megrendezett eseményekre azonban nem érdemes megvásárolni a látványtechnikai eszközöket, hiszen ezek igen magas összegbe kerülnek, emellett az újdonság varázsa is elvész, ha minden alkalommal ugyanazokat a technikákat alkalmazzuk.

Béreljen tőlünk látványtechnikai eszközöket és tegye emlékezetessé rendezvényét!

latvany

 

 

Miért érdemes segítséget igénybe venni a rendezvényszervezés során?

A társas összejövetelek, nagyobb körben tartott családi és céges programok tökéletes, hibáktól mentes kivitelezése annál nehezebb feladat, minél nagyobb létszámú vendégsereg igényit kell kielégíteni. Össze kell hangolni a vendégek igényeit, a helyszín dekorálását, gondoskodni kell az ételekről, italokról, azok felszolgálásáról, a személyzetről, az esetleges hangosításról, világításról és még hosszan sorolhatnánk. Ha egy profi rendezvényszervező cég szolgáltatását veszi igénybe, biztos lehet benne, hogy semmilyen váratlanul felmerülő probléma nem okoz leküzdhetetlen akadályt, hiszen a lényegi feladatok egy kézben összpontosulnak és a sokéves tapasztalat garancia a sikeres kivitelezésre.  

Amiért érdemes minket választani:

•    Kifogástalan kiszolgálás
•    Tapasztalt munkatársak szervezés és vendéglátás terén egyaránt
•    Pontos, precíz munkavégzés
•    Kedvező árak minden tekintetben
•    Megfelelő technikai felszereltség

Legyen szó esküvőszervezésről, céges összejövetelről vagy születésnap lebonyolításáról, cégünk örömmel áll rendelkezésére. Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, bízzon meg minket a rendezvényszervezési feladatokkal és mi biztosítunk mindent, amit lehet.


Ételre is szüksége van a rendezvényen?

Keressen minket, hiszen nem csak a rendezvényszervezést oldjuk meg, de az ételt is mi biztosítjuk!

A catering szó ma már sokak számára ismerősen csenghet, hiszen széles körben elterjedt és kedvelt szolgáltatásról van szó. A legtöbb rendezvény kiegészítő elemeként szokták igénybe venni a catering szolgáltatást, amely lényegében az étel és ital biztosítását jelenti az eseményen.

Bármilyen összejövetelről legyen szó, az étkezés mindig fontos szerepet tölt be, hiszen alapvető szükségleteket elégít ki. Ennek fényében alakítottuk ki kínálatunkat úgy, hogy Ön álló és ülőfogadás alkalmával is tökéletes étkekkel kínálhassa vendégeit.

Céges rendezvényeken kávéval, apró süteményekkel és kisebb szendvicsekkel, míg egy állófogadás során hidegtálakkal is kedveskedhet alkalmazottainak, partnereinek. Emellett meleg ételkínálatunkból is válogathat igény szerint. Étlapunkon megtekintheti hagyományos és különleges íz világú ételeinket is.

Ha nívós összejövetelt rendez, annak alapja a kifogástalan catering!

Bízzon meg minket a rendezvényszervezéssel és az ételre sem lesz gondja!

Telefonáljon és kérjen ajánlatot, nehogy lecsússzon az időpontról!

party-service

Szolgáltatásaink
 
 Konferenciák, Céges továbbképzések, Sajtótájékoztatók - Bankettek, konferenciák, tárgyalások, megbeszélések szüneteiben friss kávét, hideg üdítőket, ásványvizet, aprósüteményeket, illetve igény szerint szendvicseket és hidegtálakat kínálunk.
 
 Bankettek, Gálavacsorák - Bankettek, konferenciák, tárgyalások, megbeszélések szüneteiben friss kávét, hideg üdítőket, ásványvizet, aprósüteményeket, illetve igény szerint szendvicseket és hidegtálakat kínálunk.
 
 Kotktél-és grill partyk - Akár szabadtéren, akár fedett helyen megszervezzük és lebonyolítjuk az étel és ital felszolgálást, hivatásos mixerekkel és mobil grill szettel. Grill ételek igény szerint választhatók.
 
 Családi összejövetelek, esküvők - Családi rendezvények, szülinapok, névnapok, keresztelők, koktél-és grillpartyk, stb. teljes körű lebonyolítását vállaljuk.
 
 Szabadtéri rendezvény - Vállaljuk szabad ég alatt történő rendezvények, kerti partik lebonyolítását, megszervezését, születésnapi partik, keresztelők, baráti összejövetelek helyszíni lebonyolítását. Igény szerint sátrat biztosítunk.
 

 Eszközbérlés 

A zökkenőmentes kommunikáció szolgálatában

Jellemző folyamat napjainkban, hogy a különböző cégek terjeszkednek, bővítik kapcsolataikat, mely már nem csupán országhatárokon belül, hanem akár kontinenseken át is zajlik. Ez azonban felvet egy fontos kérdést, a kommunikáció problémáját.

A multinacionális vállalatoknál nyilvánvaló, hogy több nyelven zajlanak a tárgyalások, azonban a világnyelveket sem mindenki beszéli a megfelelő szinten, illetve sokaknak problémát okoz az idegen nyelven történő folyamatos kommunikáció, mely rengeteg félreértéshez vezet. A kommunikációs problémák értelemszerűen nem kedveznek a partnerkapcsolatoknak, így a szakmai találkozókon érdemes tolmácsot, illetve a tolmácsoláshoz szükséges eszközöket alkalmazni. A tolmácsoláshoz szükséges berendezésekre azonban ritkán van szükség, így anyagilag nem jelent jó befektetetést, ellenben a bérlés igen gazdaságos megoldás lehet.

Cégünk vállalja tolmácsgépek- és fülkék bérbeadását, mely kiváló lehetőséget nyújt az eszközök az alkalmi használatára. Tegye könnyebbé cége tárgyalásait, béreljen tőlünk tolmácsberendezéseket!

eszkozberles

 
Menük
 
 
 

 
^ Fel ^    
 
© 2008 Minden Jog Fenntartva - A & J Studió Bt
Scenic PC Studio